YOGA

Yoga is een eeuwenoude Indiase levensfilosofie, en biedt verschillende manieren om te werken aan een gezond lichaam en een sterke geest. Bij Powerhouse040 geven we Yin yogalessen.

De Yin yogalessen gebaseerd op de methode van de Paul Grilley. Yin yoga is een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. Deze vorm van yoga is uitermate geschikt als aanvulling op de intensieve CrossFit trainingen (Yang).

KRACHT, MOBILITEIT EN FLEXIBILITEIT 

De lessen bestaan uit een reeks houdingen (asanas) die door middel van de ademhaling een geheel vormen. Het gaat niet per se om de perfect uitziende houding, maar veel meer om je eigen lichaam (en geest) te leren kennen. Met verschillende uitdagende (reeksen van) houdingen verbeter je niet alleen je flexibiliteit, maar ook je balans, mobiliteit en kracht. Je zult merken dat je algemene conditie flink vooruitgaat, en je zult zien dat het een prachtige aanvulling is op jouw sport (en leven). 

CONCENTRATIE, RUST EN AANDACHT 

Omdat we veel met aandacht, focus en onze ademhaling werken, werk je niet alleen aan je fysieke conditie, maar ook aan je mentale conditie. Je zult merken dat je beter kunt concentreren (tijdens sport of werk bijvoorbeeld), en over het algemeen makkelijker je rust kunt bewaren. De lessen zijn zo opgezet dat je ook thuis kunt oefenen. 

START MET YOGA

De lessen zijn zowel geschikt voor beginners en (meer) gevorderden beoefenaars. Voel je vrij om je (sport)achtergrond met onze docent te bespreken, en bekijk wat jij persoonlijk uit deze lessen kunt halen. 

Wil je graag meer oefenen dan alleen tijdens onze lessen, en een eigen (dagelijkse) praktijk opbouwen, neem dan contact op met ons, of met de docent, voor een persoonlijk traject.

Onze Yogales is te volgen op:

Zondag: 11.00 – 12.00

[/trx_content]
nl_NLDutch