Personal Training
Personal Training

Personal TrainingPT

Ben je er klaar voor?

Personal Training bij Powerhouse 040 in Eindhoven

Personal training is een vorm van professionele begeleiding waarbij je individuele aandacht krijgt van een gekwalificeerde personal trainer. Dit binnen de verschillende sporten die we aanbieden. Tijdens een personal training-sessie werk je aan je specifieke doelen, zoals het versterken van de spieren, het verbeteren van de techniek, conditie of het verliezen van gewicht. Start vandaag nog!

Personal training is geschikt voor iedereen die gezonder en fitter wil worden en die op zoek is naar professionele begeleiding om dit te bereiken. Of je nu een beginner bent of al jaren actief bezig bent met sporten, personal training kan handig zijn als je specifieke doelen hebt of als je hulp nodig hebt om gemotiveerd te blijven om te blijven bewegen.

Personal training is super effectief. Dit doordat je individuele aandacht krijgt van een professionele trainer die specifiek op jouw fitnessdoelen is afgestemd. Je ontvangt indien gewenst ook een op maat gemaakt trainingsprogramma, wat betekent dat je precies weet wat je moet doen om je doelen te bereiken. Verder krijg je professioneel advies over voeding en levensstijl, wat kan helpen om het maximale uit je training te halen.

Abonnementen

Personal Training

  • Persoonlijke begeleiding
  • Op maat gemaakt trainingsplan
  • Vermindering van blessurerisico
€50

per training

Ben je er klaar voor?

Word de beste versie van jezelf.

Personal Training

empower

We are PowerHouse 040

Fitter worden dan ooit? Powerhouse040 biedt je alle mogelijkheden om je grenzen te verleggen. Zet een stap over onze drempel en ervaar de kwaliteit, energie en sportschool vol saamhorigheid. Of je nu wilt beginnen met CrossFit, een ervaren bokser bent, of gewoon fit wil blijven. Wij zullen je verwelkomen in onze gym. Begin je transformatie naar een gezond en fit leven bij ons. We verwelkomen je graag bij Powerhouse 040 aan de Aalsterweg in Eindhoven!  

Footer
This site is registered on wpml.org as a development site.