CROSSFIT040

Crossfit is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Met Crossfit verbeter je jouw performance, fitheid en conditie. Het is de ideale manier om je gehele lichaam snel en efficiënt te trainen.

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

GET READY FOR THE WORKOUT OF THE DAY!

De Crossfit-training start altijd met warming up, gevolgd door een gedeelte waarin je werkt aan de verschillende technieken en oefeningen. Elke training wordt afgesloten met de Workout of the Day (WOD) die ongeveer 10 á 20 minuten duurt. De WOD is iedere dag anders, maar altijd intensief. We doorlopen een wisselende serie van oefeningen in hoog tempo. We maken onder andere gebruik van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, touwen, ringen, pull-up bars en eigen lichaamsgewicht. Zo trainen we je fysieke gesteldheid en doorzettingsvermogen. Van iedere WOD zijn ook varianten voor beginnende CrossFitters.

PROGRESS NOT PERFECTION

Onze coaches motiveren je en dagen je uit om het beste resultaat te behalen. Ze begeleiden je en corrigeren jou waar nodig, zodat de kans op blessures minimaal is en je snel fit wordt.

Man, vrouw, jong of oud. Wij helpen je graag jouw doelen te bereiken: of je nu je conditie wilt verbeteren of snel sterker wilt worden. Je resultaten houden we bij, zodat jij je prestaties en voortgang inzichtelijk hebt, en je kunt meten met anderen.

START MET CROSSFIT

Sta je in de startblokken om te beginnen? Voordat je met Crossfit kunt starten, moeten we je eerst de basistechnieken aanleren; de Fundamentals. De Fundamentals bestaan uit 3 trainingen van 1 uur. Na het succesvol afronden van de drie Fundamentals mag je deelnemen aan het Crossfit aanbod; Weightlifting, Strongman, Gymnastics en de WOD‘s.

Crossfit Fundamentals zijn te volgen op:

Dinsdag: 18.00 – 19.00

Zaterdag: 11.00 – 12.00

 

nl_NLDutch